четвер, 17 листопада 2016 р.

Море в Одесі – не тільки вода

Другий літературний форум «Море» відбувся в Бібліотеці ім. М. С. Грушевського 13 листопада. Організатором виступив «Клуб поетів Чорноморки».
Всі бажаючи могли відвідати лекції та тренінги провідних одеських митців 13 листопада. Форум тривав 8 годин, протягом яких глядачі ознайомлювалися з різними позиціями лекторів щодо функції та місця літератури в житті. Ідеєю заходу, як каже організатор Ганна Гончарова, було продемонструвати втілення літератури крізь призми журналістики, театру, бізнесу, живопису тощо. Також в рамках форуму школа англійської мови GreenForest провела безкоштовний урок для всіх охочих. Серед спікерів були присутні: Олена Лазуткіна (перший український книжний продюсер), Іван Макаренко, критик Ганна Старко, одеський поет Андрій Хаєцький, а також викладач ОНУ ім. І. І. Мечникова, Ірина Нечиталюк у якості секретного спікера. Наприкінці вечора на глядачів очікував музичній концерт від Алли Тернової.

Крім цього, на форумі було організовано літературний ярмарок, де можна було побачити та придбати поетичні збірки членів клубу, наклейки з логотипами та інше.




Анастасія Бойко

Немає коментарів:

Дописати коментар